Herzéria sampon

Termékismertető

A termék növényi kivonatokat, koffeint, keratint tartalmaz. Az aktív anyagok erősítik és vitalizálják a hajhagymákat, optimalizálják a fejbőr faggyútermelését, a fejbőrön vérbőséget okoznak, ezáltal csökkentik a hajhullást.

A Herzéria gyógynövényes és koffeines sampon olyan gyógynövény kivonatok speciális kombinációját tartalmazza ( vöröshagyma, csalánlevél, nyírfarügy, bojtorján, nyírfalevél, mustármag), melyek már a népgyógyászatból is jól ismertek és aktiválják a hajhagymák működését. A növényi kivonatokban lévő aminosavak, nyomelemek szintén fontosak a haj növekedésben. Ezt a hatást fokozza még a koffeinnel. Ezek az aktív anyagok erősítik és vitalizáják a hajhagymákat, optimalizálják a fejbőr faggyútermelését, a fejbőrön vérbőséget okoznak, ezáltal csökkentik a hajhullást. Hajmosás közben enyhe kör-körös mozdulattal végzett masszírozás, fizikai hatás is igen jótékony a hajhagymákra.

Kiszerelés: 200 ml

MAGYAR TERMÉK

Gyártó: SILANUS Kozmetikai és Kereskedelmi Kft. - AZ ŐSI TERMÉSZETESSÉG, A FRISS ERŐ JELKÉPE


Kinek ajánlott?

Minden típusú és színű hajra használható. Kiemelten ajánlott száraz, töredezett, hulló, festett, szőke és szőkített hajra.


Főbb összetevők

Vöröshagyma-, csalánlevél-, nyírfarügy-, bojtorján-, nyírfalevél-, mustármag kivonatok, koffein, keratin.


Ajánlott felhasználás

Hetente 1-2 alkalommal mossuk meg a hajat.

A hatást erősíti, ha mellette alkalmazzuk a Herzéria ampullát is.
Hajmosás előtt az ampulla tartalmát vigyük fel a fejbőrre és masszírozzuk be. 15 perc után mossunk hajat a Herzéria gyógynövényes és koffeines samponnal. Heti 1 alkalommal végezzük 5 héten át.

Rövid időn belül jelentkezik a pozitív hatás. Csökken a fejbőr korpásodása, a hajhullás mértéke, és gyorsabban nőnek a hajszálak. A haj lágyabb, selymesebb lesz a kúra alatt, mivel  keratint is tartalmaz, az ampulla pedig olívaolajat, mézet, méhpempőt, vitaminokat.


Segíthetünk az otthoni hajápolásban néhány hasznos tippel?

Csak adja meg e-mail címét és máris küldjük a legjobb tippjeinket, amelyek megkönnyítik az otthoni hajápolást.