téli hajápolás

Az év leghidegebb időszakában bőrünk védelme és a meleg ruházat mellett gondoskodjunk hajunk ápolásáról is.

A hőmérséklet csökkenésének hatására a fejbőrünkön lévő erek összehúzódnak, amitől a hajhagymák kevesebb tápanyaghoz és éltető oxigénhez jutnak. Ez pedig látványos hatással jár, sőt hosszú távon a hajszálak elvékonyodnak és kihullanak.


A téli szezonban a fejbőr szárazabb lesz, és ez bőrirritációhoz és a haj korpásodásához vezethet. Érdemes ilyenkor jobban figyelnünk hajkoronánkra, de mire is?

·         Viseljünk meleg sapkát, de figyeljünk, hogy ne legyen túl szoros. A hideg nem csak a fejbőrnek, de a hajhagymáknak sem tesz jót.

 

·        Télen se feledkezzünk meg a megfelelő folyadékbevitelről. A szél és főleg a fűtés borzasztóan szárítják a levegőt, így a bőrünket és a hajunkat is.

 

·        Figyeljünk a vitaminok bevitelére. B-vitaminok elősegítik a hajhagymák működését, a biotin a hajszálak stabil szerkezetéért és fényéért felelős. Az A-vitamin a növekedést biztosítja, az E és C-vitamin hatékony antioxidánsként védi a hajtüszők sejtjeit a károsodástól. 

 

·        Hajmosásnál használjunk gyógynövényes sampont. Erősíti és nedvességgel látja el a hajhagymákat. Ilyen a HERZÉRIA gyógynövényes sampon koffeinnel és keratinnal.

 

·        A mélyhidratálás fontossága: használj magas gyógynövény koncentrációjú pakolást, mint a HERZÉRIA hajápoló ampulla.

 

Szőke?   Barna?   Fekete?   Vörös?   Festett?

HERZÉRIA - minden típusú hajra a gyógynövények erejével.

 

Herzéria hajápolók

SZERETNÉM MEGVÁSÁROLNI A HERZÉRIA TERMÉKEKET